U wilt een villa bouwen?

De keuze van een villa bouwen is meestal niet in één dag gemaakt. Daarom is het ook van groot belang om de keuze van de juiste architect goed te bepalen. Exclusieve woningbouw vraagt namelijk om een exclusieve aanpak.De architecten van SILVERwonen werken en adviseren  strikt onafhankelijk. Bouwen en ontwerpen is leuk en het plezier van werken vertalen wij in onze ontwerpen! Wij kunnen er voor zorgen dat het ook leuk blijft en bieden u alle professionele ondersteuning.
inspiratiebrochure geheel

Villa bouwen begint met een eerste kennismaking

We maken kennis met elkaar op ons kantoor of bij u thuis en bespreken uw wensen en ideeën voor het ontwerp en de bouw van uw woonhuis of villa. Een villa bouwen kan alleen na een gedegen bouwtekening. Om dit te kunnen ontwerpen vragen we u om een programma van wensen op te stellen. Waar kunt u aan denken bij het programma van wensen voor uw woonhuis of villa?

  • Welke uitstraling moet uw woonhuis/villa krijgen, wat vindt u mooi? Is het een klassieke stijl of juist eigentijds of ....
  • Hoeveel verdiepingen moet uw woonhuis of villa krijgen?
  • Welke ruimtelijke eisen stelt u aan uw woonhuis of villa? Denkt u hierbij aan de entree, keuken, woonkeuken, kookeiland, kelder, gashaard, open haard, grootte van de woonkamer, veranda, aantal slaapkamers, badkamer, ...

Villa bouwen samen met SILVERwonen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij zullen u binnen 24 uur bellen om uw eerste vragen te beantwoorden of direct een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek.
Voorbeelden van villa's die onder begeleiding van de architecten van SILVERwonen zijn gebouwd vindt u in het overzicht van ons werk óf in het Inspiratieboek die u morgen reeds thuis kunt hebben.