Villa architect SILVERwonen

Het ontwerpen van landhuizen of villa's werd in de eerste helft van de twintigste eeuw, vooral in de 'duurdere' gebieden zoals Het Gooi, Knokke, of de omgeving van het Zoniënwoud een specialisme binnen de architectuur. Tegenwoordig vindt je villa's overal in Nederland en België en is SILVERwonen één van de toonaangevendste architecten voor deze exclusieve woningen. Het ontwerpen en de bouw van een villa kunt u derhalve met een gerust hart over laten aan SILVERwonen. Wij begrijpen dat de eisen op het gebied van afwerking bij het laten bouwen van een villa op een nog hoger niveau liggen dan anders.
inspiratiebrochure geheel

Stappenplan villa architect

We plannen aan de hand van uw aanvraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dat gesprek is er alle tijd om in alle rust op uw wensen in te gaan. U heeft er ongetwijfeld over nagedacht hoe uw toekomstige villa eruit zal moeten zien. We vragen dan ook altijd om een voorbeeld van een door u gewenste woning aan de hand van een foto of schets mee te nemen.

De architect stelt u dan enkele praktische vragen en informeert naar een indicatie van uw bouwbudget zodat het ontwerp niet alleen qua uitstraling, maar zeker ook qua kosten, bij uw wensen aansluit.

Het volledige stappenplan van SILVERwonen