SILVERwonen: meer dan een architectenbureau

U kunt bij SILVERwonen terecht voor de realisatie van uw droomhuis, vanaf het middensegment tot aan de meest exclusieve villa’s. Tijdens het hele proces tot aan de uiteindelijke oplevering – ontwerpen, berekenen, bouwaanvragen en vergunningen regelen, aannemersselectie, prijsvorming en bouwbegeleiding – nemen wij u het werk, en de daarbij horende zorgen, uit handen.

Maak gebruik van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak met de architect................................................................

Onafhankelijk en bevlogen

Wij zijn een onafhankelijk architectenbureau. Wij handelen transparant en fair.  U kunt dus rekenen op duidelijke en heldere afspraken.  Onze medewerkers hebben ruime ervaring en het bureau heeft een uitgebreid netwerk. 

Persoonlijk en betrokken

Onze opdrachtgevers prijzen ons voor onze flexibele opstelling, creatieve invalshoek met oog voor detail, gedegen kennisniveau en prettige omgang en communicatie. Wij kiezen altijd voor een eerlijke benadering en houden niet van valse pretenties. We doen wat we zeggen. En als we iets niet kunnen, zeggen we het ook. Goed luisteren, is de basis van goed werk. Wij houden niet van hautaine architectuur. Het gaat niet om ons portfolio, maar om uw droomhuis. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt tot en met de oplevering.

Nieuwe technieken, oude waarden

Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken en zijn altijd vernieuwend. Tegelijkertijd houden we vast aan ‘traditionele’ uitgangspunten. We zien onszelf dan ook als een niet-traditioneel bedrijf dat op oude tradities voortborduurt. Onze schetsen beginnen op papier, maar worden met hightech technieken uitgewerkt zoals 3D print. Alles om te komen tot een woning die 100% voldoet aan uw wensen. SILVERwonen, wonen met een gouden randje.

silverwonen_def_klein