Gemeente Almelo complimenteert SILVERwonen

Beste heren,

Ik vind het zelf altijd belangrijk om te benoemen als er een goede en prettige interactie is geweest. Bij deze aanvraag viel mij niet alleen de kwaliteit van de stukken op, maar ook de snelheid van het aanleveren. Op die manier is het voor ons mogelijk geweest om de aanvraag lekker vlot af te handelen. Ik wil jullie daarbij nogmaals bedanken voor het spoedig en compleet aanleveren van de stukken.Langs deze weg informeer ik jullie dat ik de aanvraag voor de Tusveld 83 heb afgerond. De vergunning is klaargemaakt om te worden ondertekend en zal daarna worden verstuurd aan de aanvrager.

Met vriendelijke groet,

W. (Wessel) van Pijkeren MSc

Bouwtechnisch adviseur

Team Regelgeving en Handhaving
Sector Stad en Economie

 

 

Familie Van Zeijl, schets 's-Gravenzande

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Richard Brok van SILVERwonen en hebben gezamenlijk een heel mooi ontwerp voor ons droomhuis gecreëerd.
Richard heeft steeds goed geluisterd naar onze wensen , bij ons wilde de ene graag een vrij strak huis en de ander had een beter gevoel bij een landelijk type huis.
Met onze wensen heeft Richard, al schetsend een fantastisch compromis gemaakt namelijk een eigentijdse moderne landelijke woning.
Ondanks dat Richard helemaal uit de ‘achterhoek’ komt hebben we geen enkel probleem ervaren met de afstand, hij kwam steeds bij ons langs en veel informatie hebben we ook telefonisch en digitaal kunnen uitwisselen.
De afspraken met Richard zijn altijd leuk en interessant geweest, we hebben elkaar uitgedaagd om creatief verder te denken en hebben in die periode veel geleerd.
We hopen in aug/sep 2015 ons droomhuis te kunnen betrekken.

 

Familie Venneman, woning Enschede

Zeer prettige samenwerking; prettige en directe communicatie. SILVERwonen handelt doortastend en professioneel!

 

Familie Meyjes, Herenhuis De Bilt

De samenwerking met SILVERwonen is in 2001 ontstaan en heeft geleid tot de bouw van onze prachtige woning in een twintig-dertiger jaren stijl. De door ons geuite wens van samenwerken werd door SILVERwonen uitstekend aangevoeld. Deze wens laat zich het best in het Engels omschrijven als : challenge and respond. Of te wel de klant heeft ideeën en wensen die hij graag verwezenlijkt ziet, maar wil wel “tegengas” van een deskundige op het architectonische vlak. Op deze wijze hebben we uiteindelijk een mooi en praktisch ontwerp uitgevoerd.

Tien jaar later hebben we wederom met SILVERwonen om de tafel gezeten voor een verbouwing van een bestaande woning van maar liefst 100 jaar oud. Op dezelfde wijze hebben we met elkaars ideeën en kennis van zaken een mooi project afgerond.