Klassieke villa Driebergen

Inhoud

Woning: 1100 m³
Bijgebouw: n.v.t.
Kelder:  n.v.t.

 

Villa Driebergen

Klassieke villa Driebergen

Inhoud

Woning: 1100 m³
Bijgebouw: n.v.t.
Kelder:  n.v.t.

De klassieke villa in Driebergen is één van de vele voorbeelden van exclusieve woningen die architectenbureau SILVERwonen voor u kan realiseren. Bij het besluiten tot het bouwen van een klassieke villa gaat u als opdrachtgever natuurlijk niet over één nacht ijs. Een gedegen voorbereiding begint met een inventarisatie gesprek met de architect.

Vrijblijvende inventarisatie architect

De architecten van SILVERwonen denken graag met u mee. U heeft ongetwijfeld reeds nagedacht over kleuren, materialen en vormen van uw klassieke villa. Wij luisteren, vullen aan een kunnen met onze ervaring de juiste sturing geven aan een eerste schetsontwerp, wat vaak al direct aan tafel een eerste vorm kan krijgen.
ctasilver

Prijzen villa bouwen

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van ons een prijsopgave wilt ontvangen van de nieuw te bouwen villa. We zullen met de informatie die wij hebben een richtlijn geven van de kosten voor het bouwen van een villa. In het prijsvoorstel zijn uiteraard alle begeleidingskosten als het aanvragen van een bouwvergunning, bouwbegeleiding en een EPC-berekening meegenomen.